CULINARY Art of living
  • Domů
  • Témata
    • Chefs
    • Recepty
  • Obchod
    • Prodejní místa
  • Vydaná čísla
  • O nás
  • Kontakt
  • EN

Štítek "jelení maso"

  • 31.10.2014

    Salát z jeleního jazyka, ředkviček, gelu wasabi a dresinku z mandarinky a zázvoru
    Jan Kaplan

    (4 porce) Jelení jazyky Windsor Svařte 2 bobkové listy, 10 kuliček jalovce a 10 kuliček černého pepře v litru vody a přidejte 100 g hrubé soli. Vytvoříte tak desetiprocentní solný roztok. 1 kg jazyků marinujte v roztoku 24 hodin,...

Designové nádobí Figgjo
La Tavola - designové nádobí
Cookplay - designové nádobí, misky, tácky
Termoboxy Kangabox
Termoboxy Kangabox
Lehmann - sklenice té nejvyšší kvality
Servírovací pánve, gastro prezentace
Designové nádobí Figgjo
100% Chef - molekulární gastronomie
100% Chef - molekulární gastronomie
M. Gottwald - Professional Food Photographer
Makro Akademie
CULINARY Art of living

Myslíme si, že gastronomie a kulinářské umění jsou dnes koníčkem řady lidí a my jim nabízíme médium, které jejich koníčka s respektem reprezentuje.

Copyright © 2019 CULINARY - Art of living

Nejnovější

  • Jens Rittmeyer, restaurace N°4 : Nordicko-Německá gastronomie

  • elBullifoundation : 4. část

  • QQ Asian Kitchen : dva šéfkuchaři v jedné kuchyni

  • elBullifoundation : 3. část

  • elBullifoundation : 2. část

  • elBullifoundation : 1. část

Štítky

Culinary 10 pyré Culinary 9 sous vide dezert salát kari Foie gras mušle sv. Jakuba chřest zmrzlina Petr Kunc olivový olej lanýže jehněčí elBarri Tickets Culinary 7 dýně KOISHI fish & sushi restaurant chilli losos