CULINARY Art of living
  • Domů
  • Témata
    • Chefs
    • Recepty
  • Obchod
    • Prodejní místa
  • Vydaná čísla
  • O nás
  • Kontakt
  • EN

Miroslav Grusz

  • 9.6.2014

    Grilovaná chobotnice s cizrnovým pyré a Datterino rajčaty

    Miroslav Grusz : Aromi

  • 9.5.2013

    Dýňové soufflé s tasmánským černým pepřem, mátou a rumovou zmrzlinou

    Miroslav Grusz : Lichfield : Rocco Forte Augustine Hotel

  • 8.1.2013

    Brzlík s hříbkovou krustou a kdoulovým kompotem

    Miroslav Grusz : Lichfield : Rocco Forte Augustine Hotel

  • Lukáš Vegricht | 10.9.2012

    Okurková polévka s cevichem z mušlí sv. Jakuba
    Miroslav Grusz

    Miroslav Grusz se pohodlně usadil na vrcholu české gastronomické scény a společně se svým týmem neustále ohromuje své hosty v hotelové restauraci Lichfield. I nás opět překvapil, tentokrát svým menu inspirovaným jahodami a okurkou. Tyto dvě suroviny se pod...

Sublime Collections
Triangle - kuchyňské náčiní
Servírovací pánve, gastro prezentace
100% Chef - molekulární gastronomie
Termoboxy Kangabox
La Tavola - designové nádobí
Termoboxy Kangabox
Lehmann - sklenice té nejvyšší kvality
100% Chef - molekulární gastronomie
Sublime Collections
Makro Akademie
M. Gottwald - Professional Food Photographer
CULINARY Art of living

Myslíme si, že gastronomie a kulinářské umění jsou dnes koníčkem řady lidí a my jim nabízíme médium, které jejich koníčka s respektem reprezentuje.

Copyright © 2018 CULINARY - Art of living

Nejnovější

  • elBullifoundation : 4. část

  • QQ Asian Kitchen : dva šéfkuchaři v jedné kuchyni

  • elBullifoundation : 3. část

  • elBullifoundation : 2. část

  • elBullifoundation : 1. část

  • Cukrář Skála : první pražská továrna na zákusky

Štítky

Culinary 10 pyré Culinary 9 sous vide dezert salát Foie gras chřest zmrzlina kari mušle sv. Jakuba Petr Kunc olivový olej lanýže jehněčí elBarri Tickets Culinary 7 dýně KOISHI fish & sushi restaurant chilli sushi