CULINARY Art of living
  • Domů
  • Témata
    • Chefs
    • Recepty
  • Obchod
    • Prodejní místa
  • Vydaná čísla
  • O nás
  • Kontakt
  • EN

Štítek "shimaji"

  • 9.10.2014

    Losos & kaviár – miso karamel, šťáva z mladé kopřivy, chřest, shimeji, marinované cibulky

    Petr Fučík : KOISHI fish & sushi restaurant

Termoboxy Kangabox
Termoboxy Kangabox
Servírovací pánve, gastro prezentace
100% Chef - molekulární gastronomie
Designové nádobí Figgjo
Cookplay - designové nádobí, misky, tácky
Designové nádobí Figgjo
Triangle - kuchyňské náčiní
Sublime Collections
Lupeck - přírodní břidlice
Makro Akademie
M. Gottwald - Professional Food Photographer
CULINARY Art of living

Myslíme si, že gastronomie a kulinářské umění jsou dnes koníčkem řady lidí a my jim nabízíme médium, které jejich koníčka s respektem reprezentuje.

Copyright © 2018 CULINARY - Art of living

Nejnovější

  • elBullifoundation : 4. část

  • QQ Asian Kitchen : dva šéfkuchaři v jedné kuchyni

  • elBullifoundation : 3. část

  • elBullifoundation : 2. část

  • elBullifoundation : 1. část

  • Cukrář Skála : první pražská továrna na zákusky

Štítky

Culinary 10 pyré Culinary 9 sous vide dezert salát Foie gras chřest zmrzlina kari mušle sv. Jakuba Petr Kunc olivový olej lanýže jehněčí elBarri Tickets Culinary 7 dýně KOISHI fish & sushi restaurant chilli sushi