CULINARY Art of living
  • Domů
  • Témata
    • Chefs
    • Recepty
  • Obchod
    • Prodejní místa
  • Vydaná čísla
  • O nás
  • Kontakt
  • EN

Štítek "sladké brambory"

  • Lukáš Vegricht | 10.6.2014

    Hovězí ossobuco
    Stephen Senewiratne

    Ossobuco 4 kusů hovězího ossobuca Lehce maso osolte a zavakuujte. Vařte ve vodní lázni sous vide 27 hodin při teplotě 56 °C. Doba přípravy se může lišit v závislosti na produktu. Zázvorová omáčka 2 litry telecí šťávy 100 g...

Sublime Collections
100% Chef - molekulární gastronomie
Designové nádobí Figgjo
Sublime Collections
La Tavola - designové nádobí
Cookplay - designové nádobí, misky, tácky
GlassRoyal - dvouplášťové sklo
Servírovací pánve, gastro prezentace
Triangle - kuchyňské náčiní
100% Chef - molekulární gastronomie
Makro Akademie
M. Gottwald - Professional Food Photographer
CULINARY Art of living

Myslíme si, že gastronomie a kulinářské umění jsou dnes koníčkem řady lidí a my jim nabízíme médium, které jejich koníčka s respektem reprezentuje.

Copyright © 2018 CULINARY - Art of living

Nejnovější

  • elBullifoundation : 4. část

  • QQ Asian Kitchen : dva šéfkuchaři v jedné kuchyni

  • elBullifoundation : 3. část

  • elBullifoundation : 2. část

  • elBullifoundation : 1. část

  • Cukrář Skála : první pražská továrna na zákusky

Štítky

Culinary 10 pyré Culinary 9 sous vide dezert salát Foie gras chřest zmrzlina kari mušle sv. Jakuba Petr Kunc olivový olej lanýže jehněčí elBarri Tickets Culinary 7 dýně KOISHI fish & sushi restaurant chilli sushi