CULINARY Art of living
  • Domů
  • Témata
    • Chefs
    • Recepty
  • Obchod
    • Prodejní místa
  • Vydaná čísla
  • O nás
  • Kontakt
  • EN

Štítek "spaghetti"

  • Milan Ballík | 17.11.2014

    Spaghetti z tvrdé pšenice, jus z červených krevet, strouhanka s česnekem a ančovičkami
    Sebastiano Spriveri

    (4 porce) Spaghetti 320 g spaghetti Cav. Giuseppe Cocco 2 bobkové listy Červené krevety 8 očištěných červených krevet cca 320 g (oloupané hlavy krevet použijte na omáčku) 20 g extra panenského olivového oleje 20 g jarní cibulky nakrájené na...

Designové nádobí Figgjo
Servírovací pánve, gastro prezentace
100% Chef - molekulární gastronomie
Sublime Collections
100% Chef - molekulární gastronomie
Lehmann - sklenice té nejvyšší kvality
GlassRoyal - dvouplášťové sklo
Termoboxy Kangabox
Triangle - kuchyňské náčiní
Sublime Collections
Makro Akademie
M. Gottwald - Professional Food Photographer
CULINARY Art of living

Myslíme si, že gastronomie a kulinářské umění jsou dnes koníčkem řady lidí a my jim nabízíme médium, které jejich koníčka s respektem reprezentuje.

Copyright © 2018 CULINARY - Art of living

Nejnovější

  • elBullifoundation : 4. část

  • QQ Asian Kitchen : dva šéfkuchaři v jedné kuchyni

  • elBullifoundation : 3. část

  • elBullifoundation : 2. část

  • elBullifoundation : 1. část

  • Cukrář Skála : první pražská továrna na zákusky

Štítky

Culinary 10 pyré Culinary 9 sous vide dezert salát Foie gras chřest zmrzlina kari mušle sv. Jakuba Petr Kunc olivový olej lanýže jehněčí elBarri Tickets Culinary 7 dýně KOISHI fish & sushi restaurant chilli sushi