Filip Netušil

text:  | 

Většinu svého života se zabýval uměním, které jej zavedlo i do evropské metropole, Londýna, kde studoval na London University of the Arts. Velice rychle jej pohltila londýnská barová scéna a začal se zabývat mixologií, lákavou a tajemnou disciplínou, která se stala jeho životní láskou. Pracoval pro prestižní gastronomickou společnost D&D London a následně se v baru Meza vypracoval na post barového manažera. Lákal jej však koncept karibského baru a restaurace, který také následně otevřel. Projekt Veranda, kde působil jako generální manažer, velmi rychle našel oblibu u londýnských labužníků. Léta Filip pracoval i jako konzultant při vzniku nových barů.

Rumreso : Filip Netušil

Rumreso : Filip Netušil

Rumreso

30 ml rumu Kraken Spiced
20 ml araku (kávového likéru s rumovým základem)
15 ml likéru Mozart White (z bílé čokolády)
40 ml espressa

Espresso nechte vychladit a poté nalijte do míchací sklenice. Přidejte zbylé ingredience a naplňte obě části šejkru ledem. Uzavřete a promíchejte.

Poté tekutinu sceďte přes sítko do sklenice martini a ozdobte zrnky kávy a hořkou čokoládou.

Přečtěte si celý článek
v CULINARY Art of Living 8

PRODEJNÍ MÍSTAPŘEDPLATNÉ