CULINARY Art of living
  • Domů
  • Témata
    • Chefs
    • Recepty
  • Obchod
    • Prodejní místa
  • Vydaná čísla
  • O nás
  • Kontakt
  • EN

Štítek "batáty"

  • 1.10.2014

    Grilovaná kotletka a svíčková sous-vide při 60° v pistáciovém prachu, podávaná s bramborovým suflé, smrži, cibulovou marmeládou a zvěřinovým jus
    Lukáš Čížek

    (4 porce) Grilovaná kotletka 500 g kančí kotletky Windsor s kostí 10 čerstvých rozmarýnů 50 ml olivového oleje 2 g citronové kůry 5 g mixu pepřů 3 g plátkové soli Kotletky rozdělte na jednotlivé porce a odstraňte případné blány...

Termoboxy Kangabox
Servírovací pánve, gastro prezentace
Designové nádobí Figgjo
Cookplay - designové nádobí, misky, tácky
100% Chef - molekulární gastronomie
Designové nádobí Figgjo
Termoboxy Kangabox
La Tavola - designové nádobí
100% Chef - molekulární gastronomie
Lehmann - sklenice té nejvyšší kvality
Makro Akademie
M. Gottwald - Professional Food Photographer
CULINARY Art of living

Myslíme si, že gastronomie a kulinářské umění jsou dnes koníčkem řady lidí a my jim nabízíme médium, které jejich koníčka s respektem reprezentuje.

Copyright © 2019 CULINARY - Art of living

Nejnovější

  • Jens Rittmeyer, restaurace N°4 : Nordicko-Německá gastronomie

  • elBullifoundation : 4. část

  • QQ Asian Kitchen : dva šéfkuchaři v jedné kuchyni

  • elBullifoundation : 3. část

  • elBullifoundation : 2. část

  • elBullifoundation : 1. část

Štítky

Culinary 10 pyré Culinary 9 sous vide dezert salát kari Foie gras mušle sv. Jakuba chřest zmrzlina Petr Kunc olivový olej lanýže jehněčí elBarri Tickets Culinary 7 dýně KOISHI fish & sushi restaurant chilli losos