CULINARY Art of living
  • Domů
  • Témata
    • Chefs
    • Recepty
  • Obchod
    • Prodejní místa
  • Vydaná čísla
  • O nás
  • Kontakt
  • EN

Štítek "Culinary 4"

  • Lukáš Vegricht | 10.9.2012

    Okurková polévka s cevichem z mušlí sv. Jakuba
    Miroslav Grusz

    Miroslav Grusz se pohodlně usadil na vrcholu české gastronomické scény a společně se svým týmem neustále ohromuje své hosty v hotelové restauraci Lichfield. I nás opět překvapil, tentokrát svým menu inspirovaným jahodami a okurkou. Tyto dvě suroviny se pod...

Designové nádobí Figgjo
100% Chef - molekulární gastronomie
Lehmann - sklenice té nejvyšší kvality
Termoboxy Kangabox
Designové nádobí Figgjo
Termoboxy Kangabox
Servírovací pánve, gastro prezentace
100% Chef - molekulární gastronomie
Cookplay - designové nádobí, misky, tácky
La Tavola - designové nádobí
M. Gottwald - Professional Food Photographer
Makro Akademie
CULINARY Art of living

Myslíme si, že gastronomie a kulinářské umění jsou dnes koníčkem řady lidí a my jim nabízíme médium, které jejich koníčka s respektem reprezentuje.

Copyright © 2019 CULINARY - Art of living

Nejnovější

  • Jens Rittmeyer, restaurace N°4 : Nordicko-Německá gastronomie

  • elBullifoundation : 4. část

  • QQ Asian Kitchen : dva šéfkuchaři v jedné kuchyni

  • elBullifoundation : 3. část

  • elBullifoundation : 2. část

  • elBullifoundation : 1. část

Štítky

Culinary 10 pyré Culinary 9 sous vide dezert salát kari Foie gras mušle sv. Jakuba chřest zmrzlina Petr Kunc olivový olej lanýže jehněčí elBarri Tickets Culinary 7 dýně KOISHI fish & sushi restaurant chilli losos