Štítek "Culinary 8"
-
Kateřina Makovská | 15.2.2014
Filip Netušil
Většinu svého života se zabýval uměním, které jej zavedlo i do evropské metropole, Londýna, kde studoval na London University of the Arts. Velice rychle jej pohltila londýnská barová scéna a začal se zabývat mixologií, lákavou a tajemnou disciplínou, která...
-
9.2.2014
Losos, mušle sv. Jakuba, pomelo ceviche s medovým popcornem
Paul Day : Sansho
-
9.2.2014
Uzený losos s karotkou a šťovíkem
Petr Hajný : Chagall’s Club Restaurant
-
Daniel Struna | 5.2.2014
Světový den Malbecu v La Casa Argentina
V tažení za kvalitou argentinských vín, započatém v polovině XIX. století, se optimální odrůdou stal původně francouzský Malbec. Dosáhl v Argentině a poté ve světě takové popularity, že na jeho počest vyhlásila před třemi lety – 17. dubna –...
-
Milan Ballík | 3.2.2014
Tim Raue
z rebela „GENERÁLEM“Ještě ve škole byl rebelantem jako člen gangu mladých Boys 36 v části zvané SO 36 berlínské čtvrti Kreuzberg. Když později gang zanikl, Tim Raue – právě o něm je dnes řeč – se zařadil do občanského života. Někdy...