Štítek "jahody"
-
Lukáš Vegricht | 20.6.2018
Jens Rittmeyer, restaurace N°4
Nordicko-Německá gastronomieDalší povedený workshop z repertoáru Makro Akademie. Tentokrát jsme mohli nakouknout pod pokličku šéfkuchaře Jense Rittmeyera. Jens přivezl do Prahy jídla z restaurace N°4, která je součástí hotelu Navigare v německém Hamburku. Restaurace má michelinskou hvězdu a v hotelu najdete také klasickou...
-
Milan Ballík | 4.8.2015
Jaroslav Žídek
Restaurace AlbrechtPrvní bratislavské překvapení tak docela překvapením není. Protože restaurant Albrecht je špičkou gastronomie nejen v Bratislavě. Což není žádný div, pokud si přečteme jméno v kolonce majitele a šéfkuchaře v jedné osobě – Jaroslav Žídek. Že se nebude konat...
-
19.11.2014
Inspirován přírodou
Zajisté jste si někdy položili otázku, co musí mít restaurace, aby se mohla řadit mezi nejlepší na světě. Dobrou kuchyni, samozřejmě, tu není potřeba ani zmiňovat, ale co třeba filozofii, způsob, jakým čerpá inspiraci, pouto, které ji pojí s...
-
Lukáš Vegricht | 10.9.2012
Okurková polévka s cevichem z mušlí sv. Jakuba
Miroslav GruszMiroslav Grusz se pohodlně usadil na vrcholu české gastronomické scény a společně se svým týmem neustále ohromuje své hosty v hotelové restauraci Lichfield. I nás opět překvapil, tentokrát svým menu inspirovaným jahodami a okurkou. Tyto dvě suroviny se pod...