Tomáš Kalina
-
Tomáš Kalina | 17.5.2016
Thomas Bühner
la vieTomáši, jak ses dostal k vaření? Když se rozhodovalo o tom, čím budu, byl jsem na testu, z kterého vyplynulo, že bych mohl být sedlák, pekař nebo kuchař. Sedlákem jsem být nechtěl, pekařem také ne, protože tam se musí...
-
Lukáš Vegricht | 14.4.2016
EL CELLER DE CAN ROCA
Špatné místo? Ani nevím, kolikrát už jsem tuhle výmluvu slyšel. Zapomeňte, nic takového neexistuje! Pokud jste měli štěstí a možnost navštívit restauraci El Celler de Can Roca, jistě mi dáte za pravdu. Možná jsem začal trochu zostra, tak mi...
-
Tomáš Kalina | 9.5.2012
Molekulární kuchyně
Tomáš KalinaV minulém čísle časopisu jsem vás nabádal, abyste si na výrobu bublin z červené řepy nakoupili v akvaristice nezbytné věcičky, a tentokrát tomu nebude jinak. Pro dnešní recept budete muset navštívit další zajímavé obchody a nakoupit různé doplňky ke...
-
Tomáš Kalina | 9.2.2012
Molekulární kuchyně
Můj první kontakt s molekulární kuchyní byl zhruba před pěti lety a přiznám se, že reakce byla spíše odpudivá. Jak jsem později od mnoha lidí slyšel, stejně jako já prohlašovali, že je to spíš pro chemiky a že to...