Štítek "brzlík"
-
Lukáš Vegricht | 20.6.2018
Jens Rittmeyer, restaurace N°4
Nordicko-Německá gastronomieDalší povedený workshop z repertoáru Makro Akademie. Tentokrát jsme mohli nakouknout pod pokličku šéfkuchaře Jense Rittmeyera. Jens přivezl do Prahy jídla z restaurace N°4, která je součástí hotelu Navigare v německém Hamburku. Restaurace má michelinskou hvězdu a v hotelu najdete také klasickou...
-
8.1.2013
Brzlík s hříbkovou krustou a kdoulovým kompotem
Miroslav Grusz : Lichfield : Rocco Forte Augustine Hotel
-
Lukáš Vegricht | 10.8.2012
Jehněčí hřbet a křupavý brzlík
Marek RaditschJehněčí hřbet a křupavý brzlík s lehce zauzenými houbami, topinamburem a krémovou lanýžovou omáčkou (4 porce) Jehněčí hřbet 2 kusy vykostěného jehněčího karé citron Jehněčí karé osolíme, opepříme a krátce opečeme dokřupava. Spolu s česnekem a tymiánem dáme péci...