Štítek "telecí"
-
Lukáš Vegricht | 11.12.2017
elBarri
2. částV elBarri má každou restauraci na starosti jiný šéfkuchař, který s Albertem vytváří vize daného podniku. Tickets má na starosti Fran Agudo, který bravurně řídí chod celého představení. Rozhodně to není lehký úkol, když si uvědomíte, že do Tickets...
-
Milan Ballík | 4.8.2015
Jaroslav Žídek
Restaurace AlbrechtPrvní bratislavské překvapení tak docela překvapením není. Protože restaurant Albrecht je špičkou gastronomie nejen v Bratislavě. Což není žádný div, pokud si přečteme jméno v kolonce majitele a šéfkuchaře v jedné osobě – Jaroslav Žídek. Že se nebude konat...
-
Tomáš Kalina | 1.10.2014
Ústřice gillardeau se syrovým hovězím masem, želírovaná esence, piniové oříšky a sardelovo-cibulový krém
Sven Elverfeld(8 porcí) Esence z telecí oháňky 120 ml esence z telecí oháňky troška xantany Esenci, která má pokojovou teplotu, smíchejte s xantanou. Sceďte přes hodně jemné sítko a dejte do vakuového sáčku. Sáček nechte asi 6 hodin viset, aby...