CULINARY Art of living
  • Domů
  • Témata
    • Chefs
    • Recepty
  • Obchod
    • Prodejní místa
  • Vydaná čísla
  • O nás
  • Kontakt
  • EN

Štítek "Jiří Štift"

  • Edita Zeit | 14.12.2017

    Sia
    asijský koncept, který Praha ještě neviděla

    Když šéfkuchař Jiří Štift odešel po delším působení z hotelu Mandarin Oriental Prague, všechny samozřejmě zajímalo, kam ho jeho kuchařská cesta zavede příště. Brzy se v kuloárech začalo šeptat o obřím asijském konceptu, který bude mít na svědomí právě on. Světe...

  • Lukáš Vegricht | 3.10.2014

    Jiří Nosek & Jan Kvasnička
    Zdenek’s Oyster Bar

    S kluky z Oyster Baru jsem se potkal nad jedním z jejich dezertů, který byl stejně zajímavý jako samotné povídání. Jejich práci sleduji už poměrně dlouho a potvrzuje pravidlo, že nová líheň šéfkuchařů začíná vystrkovat růžky a sklízet zasloužené...

  • Jiří Štift | 15.8.2012

    Polévka miso, tuňák
    Jiří Stift & Stephen Senewiratne

    Polévka miso, tuňák, soba nudle, tofu (4 porce) Miso polévka patří k základům japonské kuchyně. Podává se jak k snídani, tak jako součást oběda či večeře; má podpořit chuť k jídlu a zlepšit trávení díky enzymům obsaženým ve fermentované...

Termoboxy Kangabox
Designové nádobí Figgjo
Cookplay - designové nádobí, misky, tácky
100% Chef - molekulární gastronomie
Lehmann - sklenice té nejvyšší kvality
La Tavola - designové nádobí
Termoboxy Kangabox
100% Chef - molekulární gastronomie
Designové nádobí Figgjo
Servírovací pánve, gastro prezentace
Makro Akademie
M. Gottwald - Professional Food Photographer
CULINARY Art of living

Myslíme si, že gastronomie a kulinářské umění jsou dnes koníčkem řady lidí a my jim nabízíme médium, které jejich koníčka s respektem reprezentuje.

Copyright © 2019 CULINARY - Art of living

Nejnovější

  • Jens Rittmeyer, restaurace N°4 : Nordicko-Německá gastronomie

  • elBullifoundation : 4. část

  • QQ Asian Kitchen : dva šéfkuchaři v jedné kuchyni

  • elBullifoundation : 3. část

  • elBullifoundation : 2. část

  • elBullifoundation : 1. část

Štítky

Culinary 10 pyré Culinary 9 sous vide dezert salát kari Foie gras mušle sv. Jakuba chřest zmrzlina Petr Kunc olivový olej lanýže jehněčí elBarri Tickets Culinary 7 dýně KOISHI fish & sushi restaurant chilli losos