Štítek "květák"
-
30.10.2014
Pečený kančí hřbet, vlažný salát z čočky beluga, pyré z mrkve, květák
Tomáš Levý(1 porce) Pečený kančí hřbet 200 g kančího hřbetu Windsor s kostí snítka tymiánu snítka rozmarýnu sůl pepř Hřbet ochuťte solí a pepřem, zprudka opečte na olivovém oleji s tymiánem a rozmarýnem. Pak maso 6 minut pečte při 180...
-
1.10.2014
SRNČÍ & FOIE GRAS TORCHON, květák, kdoulové pyré, vlašské ořechy, srnčí jus s čokoládou
Petr Fučík(4 porce) Srnčí hřbet 200 g srnčího hřbetu Windsor 4 snítky rozmarýnu 2 kuličky jalovce 40 g beurre noisette 20 g oleje z vlašských ořechů slunečnicový olej a máslo na opékání Srnčí hřbet osolte, opepřete a zavakuujte do sáčku...
-
Lukáš Vegricht | 9.6.2014
Mušle tataki, květákové pyré a miso
Stephen SenewiratneMušle svatého Jakuba 8 očištěných mušlí svatého Jakuba 1 lžíce mletého černého pepře 1 lžíce pražených a drcených černých a bílých sezamových semínek 1 lžíce citronové kůry máslo na opékání, sůl Smíchejte pepř, sezamová semínka a citronovou kůru. Mušle...