Štítek "maliny"
-
Lukáš Vegricht | 20.6.2018
Jens Rittmeyer, restaurace N°4
Nordicko-Německá gastronomieDalší povedený workshop z repertoáru Makro Akademie. Tentokrát jsme mohli nakouknout pod pokličku šéfkuchaře Jense Rittmeyera. Jens přivezl do Prahy jídla z restaurace N°4, která je součástí hotelu Navigare v německém Hamburku. Restaurace má michelinskou hvězdu a v hotelu najdete také klasickou...
-
Lukáš Vegricht | 5.12.2014
Citronový koláč, lékořicová zmrzlina…
Marco Pilloni & Petr KuncDobrých cukrářů je dnes opravdu málo, ale to jsme probírali již v předešlém příspěvku. Jen připomínám, jestli jednoho máte, važte si ho. V opačném případě hledejte konzultaci profesionála, který může přinést do vašich dezertů novou energii. Stejně jako si...
-
doc. Ing. Roman Zuzák, Ph.D. | 8.9.2014
48 hodin v …
KytliceAutor předpokládá, že si většina čtenářů při přečtení titulku položí několik otázek: Kytlice, kde to vůbec je? Je to ta Kytlice, nebo ty Kytlice? Co tam budu celý víkend dělat? Kytlice je z hlediska počtu obyvatel malou obcí s...
-
Lukáš Vegricht | 15.1.2013
Metamorfóza malin
V České republice nikdo nereprezentuje výraz techno-emociální kuchyně lépe než Stephen Senewiratne. Jako jeden z mála kuchařů u nás vás vezme na dobrodružnou cestu na tajuplný ostrov techno-emociální kuchyně a nabídne objevnou exkurzi, která se bude ucházet o pozornost...