CULINARY Art of living
  • Domů
  • Témata
    • Chefs
    • Recepty
  • Obchod
    • Prodejní místa
  • Vydaná čísla
  • O nás
  • Kontakt
  • EN

Štítek "piniové ořechy"

  • Milan Ballík | 17.11.2014

    Sardinky beccafi co s rozinkami, piniovými oříšky a sýrem caciocavallo, salát z červených pomerančů a fenyklu
    Sebastiano Spriveri

    (4 porce) Sardinky 400 g sardinek (3 kusy na porci) mořská sůl pepř extra panenský olivový olej Martini Dry Odstraňte ze sardinky centrální kost, hlavu a ocas na sardince ponechte, umyjte je v roztoku připraveném z vody, soli a...

  • Tomáš Kalina | 1.10.2014

    Ústřice gillardeau se syrovým hovězím masem, želírovaná esence, piniové oříšky a sardelovo-cibulový krém
    Sven Elverfeld

    (8 porcí) Esence z telecí oháňky 120 ml esence z telecí oháňky troška xantany Esenci, která má pokojovou teplotu, smíchejte s xantanou. Sceďte přes hodně jemné sítko a dejte do vakuového sáčku. Sáček nechte asi 6 hodin viset, aby...

Lehmann - sklenice té nejvyšší kvality
100% Chef - molekulární gastronomie
Designové nádobí Figgjo
Termoboxy Kangabox
La Tavola - designové nádobí
Cookplay - designové nádobí, misky, tácky
Designové nádobí Figgjo
Termoboxy Kangabox
Servírovací pánve, gastro prezentace
100% Chef - molekulární gastronomie
M. Gottwald - Professional Food Photographer
Makro Akademie
CULINARY Art of living

Myslíme si, že gastronomie a kulinářské umění jsou dnes koníčkem řady lidí a my jim nabízíme médium, které jejich koníčka s respektem reprezentuje.

Copyright © 2019 CULINARY - Art of living

Nejnovější

  • Jens Rittmeyer, restaurace N°4 : Nordicko-Německá gastronomie

  • elBullifoundation : 4. část

  • QQ Asian Kitchen : dva šéfkuchaři v jedné kuchyni

  • elBullifoundation : 3. část

  • elBullifoundation : 2. část

  • elBullifoundation : 1. část

Štítky

Culinary 10 pyré Culinary 9 sous vide dezert salát kari Foie gras mušle sv. Jakuba chřest zmrzlina Petr Kunc olivový olej lanýže jehněčí elBarri Tickets Culinary 7 dýně KOISHI fish & sushi restaurant chilli losos