CULINARY Art of living
  • Domů
  • Témata
    • Chefs
    • Recepty
  • Obchod
    • Prodejní místa
  • Vydaná čísla
  • O nás
  • Kontakt
  • EN

Sebastiano Spriveri

  • Milan Ballík | 17.11.2014

    Spaghetti z tvrdé pšenice, jus z červených krevet, strouhanka s česnekem a ančovičkami
    Sebastiano Spriveri

    (4 porce) Spaghetti 320 g spaghetti Cav. Giuseppe Cocco 2 bobkové listy Červené krevety 8 očištěných červených krevet cca 320 g (oloupané hlavy krevet použijte na omáčku) 20 g extra panenského olivového oleje 20 g jarní cibulky nakrájené na...

  • Milan Ballík | 17.11.2014

    Sardinky beccafi co s rozinkami, piniovými oříšky a sýrem caciocavallo, salát z červených pomerančů a fenyklu
    Sebastiano Spriveri

    (4 porce) Sardinky 400 g sardinek (3 kusy na porci) mořská sůl pepř extra panenský olivový olej Martini Dry Odstraňte ze sardinky centrální kost, hlavu a ocas na sardince ponechte, umyjte je v roztoku připraveném z vody, soli a...

  • Milan Ballík | 4.10.2013

    Sebastiano Spriveri
    jednoduchá krása sicilských dobrot

    Pokračováním sympatické tradice ukázek přísně regionálních kuchyní Itálie v pražském hotelu Four Seasons byly na jaře konané Sicilské dny. Poté, kdy se Praze představil Cesare Giaccone s jídly Piemontu, předvedl svá kouzla u sporáku Alberto Bettini ze Savigna. Rodinné...

Cookplay - designové nádobí, misky, tácky
100% Chef - molekulární gastronomie
Designové nádobí Figgjo
La Tavola - designové nádobí
Servírovací pánve, gastro prezentace
Termoboxy Kangabox
Termoboxy Kangabox
100% Chef - molekulární gastronomie
Designové nádobí Figgjo
Lehmann - sklenice té nejvyšší kvality
Makro Akademie
M. Gottwald - Professional Food Photographer
CULINARY Art of living

Myslíme si, že gastronomie a kulinářské umění jsou dnes koníčkem řady lidí a my jim nabízíme médium, které jejich koníčka s respektem reprezentuje.

Copyright © 2019 CULINARY - Art of living

Nejnovější

  • Jens Rittmeyer, restaurace N°4 : Nordicko-Německá gastronomie

  • elBullifoundation : 4. část

  • QQ Asian Kitchen : dva šéfkuchaři v jedné kuchyni

  • elBullifoundation : 3. část

  • elBullifoundation : 2. část

  • elBullifoundation : 1. část

Štítky

Culinary 10 pyré Culinary 9 sous vide dezert salát kari Foie gras mušle sv. Jakuba chřest zmrzlina Petr Kunc olivový olej lanýže jehněčí elBarri Tickets Culinary 7 dýně KOISHI fish & sushi restaurant chilli losos