Jídla momentu
-
Losos & kaviár – miso karamel, šťáva z mladé kopřivy, chřest, shimeji, marinované cibulky
Petr Fučík : KOISHI fish & sushi restaurant
-
Pomalu pečená skopová kýta v silném jus, pěna ze zlatého česneku, dušený jarmuz, kamutová smaženka
Daniel Struna : La Casa Argentina
-
Foie gras parfait, pěna z kachních jater s hruškami, Gewürztraminer želé a brioška
Miroslav Kalina : Kalina Cuisine & Vins
-
V mléce vařený vepřový bůček Ibérico & strouhanka z vepřové kůže, podávaný s krémem z červené řepy a rozmarýnu
Enrico Neie : La Terrassa
-
Grilovaná chobotnice s cizrnovým pyré a Datterino rajčaty
Miroslav Grusz : Aromi
-
Foie gras s kachnou, Sauternes želé a třešněmi
Petr Hajný : Chagall’s Club Restaurant
-
Sushi set – nigiri, hosomaki, Dragon roll
Noritada Saito : KOISHI – fish & sushi restaurant
-
Losos, mušle sv. Jakuba, pomelo ceviche s medovým popcornem
Paul Day : Sansho
-
Uzený losos s karotkou a šťovíkem
Petr Hajný : Chagall’s Club Restaurant
-
Mušle sv. Jakuba a chobotnice, brokolice, brokolicové pyré a pěna ponzu
Petr Fučík : KOISHI – fish & sushi restaurant
-
Rare hovězí salát, pečená rýže a thajské bylinky
Paul Day : Sansho
-
Dýňové soufflé s tasmánským černým pepřem, mátou a rumovou zmrzlinou
Miroslav Grusz : Lichfield : Rocco Forte Augustine Hotel
-
Mušle sv. Jakuba, tuřínek, takara mirin, saké, wasabi vzduch, zázvorové želé
Jiří Nosek : Zdenek’s Oyster Bar
-
Ananas, Cointreau a kokos
Irena Veberová : Le Terroir
-
Pečená kachní foie gras s marinovanou dýní a pěnou z tonka fazolí
Roman Paulus : Alcron : Radisson Blu Alcron Hotel
-
Brzlík s hříbkovou krustou a kdoulovým kompotem
Miroslav Grusz : Lichfield : Rocco Forte Augustine Hotel
-
Jehněčí karé v petrželové krustě, coco fazole, cuketa a omáčka z pečených paprik
Petr Hajný : Chagall’s Club Restaurant
-
Bašta
Václav Frič : Na pekárně