Domů
Témata
Chefs
Recepty
Obchod
Prodejní místa
Vydaná čísla
O nás
Kontakt
EN
foto: Mikuláš Gottwald
Jídla momentu
Pomalu pečená skopová kýta v silném jus, pěna ze zlatého česneku, dušený jarmuz, kamutová smaženka
Tweet
Pin It
Daniel Struna : La Casa Argentina
Štítky:
Culinary 10
Daniel Struna
jarmuz
Kýta
La Casa Argentina
skopová kýta
← Předchozí článek
Foie gras parfait, pěna z kachních jater s hruškami, Gewürztraminer želé a brioška
Následující článek →
Losos & kaviár – miso karamel, šťáva z mladé kopřivy, chřest, shimeji, marinované cibulky
Mohlo by Vás zajímat...
Citronový koláč, lékořicová zmrzlina… : Marco Pilloni & Petr Kunc
Inspirován přírodou
Spaghetti z tvrdé pšenice, jus z červených krevet, strouhanka s česnekem a ančovičkami : Sebastiano Spriveri