Domů
Témata
Chefs
Recepty
Obchod
Prodejní místa
Vydaná čísla
O nás
Kontakt
EN
foto: Mikuláš Gottwald
Jídla momentu
V mléce vařený vepřový bůček Ibérico & strouhanka z vepřové kůže, podávaný s krémem z červené řepy a rozmarýnu
Tweet
Pin It
Enrico Neie : La Terrassa
Štítky:
bůček
Culinary 10
La Terrassa
← Předchozí článek
Grilovaná chobotnice s cizrnovým pyré a Datterino rajčaty
Následující článek →
Foie gras parfait, pěna z kachních jater s hruškami, Gewürztraminer želé a brioška
Mohlo by Vás zajímat...
Citronový koláč, lékořicová zmrzlina… : Marco Pilloni & Petr Kunc
Inspirován přírodou
Spaghetti z tvrdé pšenice, jus z červených krevet, strouhanka s česnekem a ančovičkami : Sebastiano Spriveri